söndag 7 oktober 2007

LEKSAKERNA är för ert bästa, personalen på St-Erik har bara varit snälla, haft ert bästa för ögonen- sagt av en personal på 44án (metadonklinik)

Personalen på St-Erikskliniken fortsätter kränka sina patienter! Dom tvingar på patienterna PLASTLEKSAKER tillverkade för barn över TRE år att leka med (läs http://bernestalenkrantz.blogspot.com/2007/09/dumstruten-delas-idag-ut-till.html.) Vi är vuxna men behandlas jäkligt illa.
Personalen talar om hög säkerhet men detta är höjden av dumhet, detta måste ta slut! Vi vill inte bli kränkta, personalen använder våra Metadondoser som ett maktmedel, kryp så får du din dos, fy faan.
Vi måste kalla saker med sina rätta namn, är det dumheter så är det det dumheter och inget annat vilket LEKSAKEN på bilden får bevisa. Att tvinga på sina patienter en LEKSAK och samtidigt tala om säkerhet bevisar min tes om att det bara handlar om makt och inget annat, detta oavsett om personalen talar om säkerhet!
Att säga- Tar du inte denna LEKSAK så får du ingen Metadondos är inget annat än att utnyttja sin makt.
Johan Stenbäck hade av en i personalen på en annan klinik fått höra- vi skulle se snällheten i att St-Erikskliniken hade inhandlat LEKSAKSSKRINEN, det var bara för att hjälpa oss! för vårt bästa....

1 kommentar:

  1. Jag såg att Leffe Grönblad fått det fina Brukarvänspriset 2007. Påminn honom, när du träffar honom, att jag aldrig glömmer Leffe Skoog.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.