tisdag 18 september 2007

Avart - Sandgren en "under covered" narkpolis med Hollywooddrömmar ser till att en Mettadonpatient hotas med utkastning...

Sandgren en "Under covered" narkotikapolis med Hollywood attityd har varit på mångas läppar under de år jag varit verksam inom denna branch. Många kallar honom för sadisternas sadist, då han är en skadeglad "son of a bitch". I fredags förra veckan springer han på Janne och Kalle (fingerade namn) i närheten av Götgatan, Skanstull. Han stoppar båda två och vid visitationen finner Sandgren en ynka bit Cannabis som enligt Janne inte är värd mer än 30 kronor samt två kapslar med innehållet Zink, vilket också polisens egen analys kommer påvisa. Sandgren utgår självklart från att kapslarna innehåller Heroin, varvid han fäller kommentaren: ni Horsare är ett jävla pack, ni ska sitta på kåken och ruttna! Samtidigt "tappar" Sandgren (med flit) Jannes klocka värd niotusen på trottoaren så att glaset spräcks och säger- försök sätta dit mig för det här ha, ha ha. När Janne förklarar att han har Metadonbehandling på Mörbykliniken, och snällt ber Sandgren att inte ställa till med nått, så svarar "Mel Gibson" (Sandgren) helt rått- jag ska se till att du blir av med ditt Metta. I går (17sep-07) ringer Sandgren till Mörbykliniken och golar ner Janne! Ancki som är klinikchef sväljer självklart allt Sandgren berättar, och går till aktion. Hon ser till att Janne i morgon (19sep-07) tas upp i utskrivningsnämnden, fast att det som hänt inte stöds av Socialstyrelsen. Det står tydligt och klart i föreskrifterna: Narkotikabrott som vunnit laga kraft. Ancki har på ett tidigare möte med SBF fält det sensationella påståendet: I Danderyd gäller andra regler, ett uttalade som tydligt speglar hennes syn, andra regler gäller fina Mörbykliniken. Enligt polislagens §27 så ska det på plats göras förhör och den misstänkta ska erbjudas förenklad delgivning. Uppgiften fick jag idag av åklagarmyndigheten, jag kanske har missuppfattat någon detalj.
Love & Solidarity - Läs röda korsets "guide lines on harm reduction on injecting drug use"

6 kommentarer:

 1. Hatar lars sandgren vilken liten fitta han är tror han är nått

  SvaraRadera
 2. han e ju bara för sööt assså !!!!!

  om ni vill se han ofta så spana på Sankt Paulsgatan och på nr 7 för där är det fint

  SvaraRadera
 3. Sandgren är en riktig kuksugare!
  Han har ställt till det för många.
  Hoppas han försvinner från jorden snart!

  SvaraRadera
 4. han kommer med all säkerhet att försvinna och det ska jag se till på ett lr annat sätt jävla horunge lars sandgren

  SvaraRadera
 5. Det är inget fel på Lasse. Han gör ett bra jobb. Lasse hade en jobbig uppväxt. Hela familjen Sandgren gick under pga drogerna. Han växte upp med att ha en mamma som prostituerade sig och en syster som dog av en överdos. Hans far misshandlade honom ofta. Och det förekom incest. Så sluta släng ur er massa skit, jävla idioter!

  SvaraRadera
 6. "Det är inget fel på Lasse. Han gör ett bra jobb. Lasse hade en jobbig uppväxt. Hela familjen Sandgren gick under pga drogerna. Han växte upp med att ha en mamma som prostituerade sig och en syster som dog av en överdos. Hans far misshandlade honom ofta. Och det förekom incest. Så sluta släng ur er massa skit, jävla idioter!"

  hahahahha oj va jobbit för han då! läs metro nån dag, lite jobbigare skit som händer människor i världen än att lilla lassa blir påsatt i stjärten!! Leve påsättaren!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.